!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Simon star Petersson -

ah men tja!

Idag har de vart som alla andra dagar sol och bad! Vi var massa folk nere vid gise och lira lite fotboll och sola bada, sen vart det vollyboll. Imorgon blir det Stockholm med Hampus, han ska nämligen köpa högtalare till sin Ipod så jag ska hänka och kanske köpa kläder, nu ska jag kolla på beck och sova tidigt för en gångs skull. Ha en skön kväll, Tjatja!

LÖRDAG!

Lördag var det massa chill med folk, runt i bil med viktor och olika. Bad, sol, vollyboll, krilles, fest! Galet skön helg! Vi var lite folk på hemma hos en och hade lite chill fest, funka skit bra;DMen tyvärr så fick vi gå hem och de tog en lååång tid! Jag, hamberg, jossa, nathalie,westerberg och tobbe kämpa hem runt halv 4, 7 kilometer gick vi tror jag. Jag och några  drog  till hemligt ställe och käka lite sen somna vi där. Vid halv 9, 9 drog vi till affären och handla lite cola. Idag drog vi ut till havsbadet ,sola och bada. Sen vart det vollyboll. Nu sitter jag hemma och ska snart gå ut och handla lite taco, mm gott! Ha en grymt trevlig kväll, jag kanske drar och badar lite om jag orkar, 
Peterssson out!

tidig morgon

FREDAG!

Tjena tjena !
Igår var de fredag, dagen spenderades med massa roligt folk. Jag åkte upp till Ulrika där de var sol och bad med, Jonna, Anton, Ulrika, Josefin, Hamberg, Nathalie, Johanna och felicia. Hamberg jag och Anton drog till pizzan och käka lite senare drog vi hem till mig och chilla och vänta på yousif. När yousif kom börja vi fixa oss lite för vi skulle nämligen ner till Trosa och träffa lite folk och kolla fotboll. I trosa var vi i en kompis lägenhet och kolla semi finalen mellan Sverige och England, det var vi fyraq från vagnhärad, jonte, tobbe , westerberg, anton thörner och pontus. Matchen var bajs och Sverige låg under med 3-0, sen börja dom komma igång och vart 3-1,3-2,3-3 FYFAN VA VI SKREK! Sen förlora dom i straffar=(. Annelie, Jossa, Melker, Hanna och Nathalie hade även kommit ner till oss för att se matchen, sen tärffa vi även carolina. Runt 9 halv 10 drog vi ner på stan och träffa massa folk över allt, skit kul kväll men hem resan kunde varit bättre! Idag är de lördag och vi får se kanske blir gnesta senare ikväll, men nu ska jag käka lite frukost, (lite bilder neranför!)
Simma lugnt nu, tjatja!

Supporterklubben'


Hem resan i viktors baklucka



Tjatja!

Har inte kunnat blogg nu på ett tag, har varit upptagen. Ikväll är det Trosastadslopp och jag ska ut med lite folk i Trosa, ska bli grymt kul! Bilder och allt kommer imorgon eller ikväll! Ha de bäst, pusshej!

Vädret(Y)

Dagen har varit klock ren med mycke sol och har träffat  olika folk, först vakna jag  runt halv 9 av en jävla borrmaskin, fyfan! Aja senare var jag med Nathalie och Jonna, de var kul! Vi bestämde oss för att dra och bada men första var de pizzan där vi även hade bestämt att vi skulle träffa anton, henke, yousif och hamberg. Efter pizzan drog vi alla förutom henke som skulle hem tidigt( =( ) till lammsjön och sola. Senare åkte vi hem, jag och anton skulle nämligen laga mat hemma hos anton vid 6 , vart en grymt god sås med spagetti! Sen drog jag anton ut och träffa lite folk. Skön dag och imorgon ska jag och anton ut och träna lite! Jag lägger ut lite bilder från dagen enjoy! Hare bra tjatja!


nya färgen,


vi matade fiskarna med chips när vi var och sola vid lammsjön, 


vi var bäst med maten! (Anton ser creepy ut)

Söndag

Anton kom hem till mig, vi drog kolla fotboll hamberg var grym! Sen åkte jag, ulrika, nathalie, jonna, anton, hamberg och yousif till trosa och käka krilles, gott! Efter det drog vi till vagnhärad och chilla lite hemma hos mig och jag gjorde även slingor i håret, anton med (?!) ni kommer se resultat imorgon! Jag, nathalie, jonna och hamberg vart hungriga så vi bestämmde oss för att åka till sillekrog och äta burgare, jonna nathalie och hamberg fick burgare men inte jag får dom var slut =( besviken åkte jag hem och nu sitter jag här själv. Imorgon hoppas man på bra väder så man kan sola lite, Ha de bra pusshej!

Morgon!

Tjena tjena, söndag idag är riktig seg har haft dö tråkigt på morgonen. Idag ska jag vara med lite folk och även kolla fuckheads fotbolls match blir de inte vinst blir det inte pizza!


Ha en riktig skön söndag alla!

todays hair and t-shirt!

Ny mobil?

 Funderar på ny mobil, LG Prada.Första eller andra,

Lördag

Ikväll har jag vart med några vänner på landet vid sjön, har varit jätte mysigt. Nu blir det att chilla med lite film, hade bra tja tja!
Bild från vädret igår!

Midsommar!

Midsommar igår, började med att vi var hemma hos hamberg. Det var jag Hamberg, Anton lidström, Anton thörner nilsson, Westerberg, Per och Henke. Sen drog jag hamberg och  anton och träffa min kusin och gurra, sen gick vi hem till Lindberg. Skit kul kväll vill tacka familjen Lindberg för att man fick komma, de var grymt trevligt och mycke bra skit. Idag är det lördag och jag väntar på att min gode vän richard rille hamberg ska vakna upp, senare ska vi eventuellt vara med Jonna och några. Ha en trevlig dag alla !

Petersson talar ut..

Pinsamt, finns ingen som heter alfons von baumgart eller något... killen tror att han är mig och han heter alfonsbaum på bdb. Bara så alla vet så är det totalt fejk, jag vet inte hur personen ifråga har fått tag i bilder, jag ut går att pesonen i fråga eventuellt känner mig och vill bara vara rolig eller rent ut sakt patetisk. Jag skiter fullständigt i vem den här personen är som gör så här, det spelar ingen roll, jag tycker det är rent ut sakt patetiskt att skita ner mig och mina vänner på ett sånt sätt. Jag heter Simon Petersson, Simon Petersson aldrig Alfons von Baumgart, jag ber om ursäkt till personen som alfonsbaum har skrivit saker till, även om ni har skrivit saker som inte alls är dumma tycker jag ändå synd om er för att personen har lurat er. Pinsamt, patetiskt, omoget och jävlat fult gjort.

/Simon Petersson!

GOLF!

Helgen har varit klock ren, massa roligt med folk. Jag gick upp båda dagarna kl 8 för att åka på golf kurs, golf är riktigt jävla kul faktiskt! Det blir nog sommaren aktivitet! Kom nyss hem från rangen och imorgon blir det att åka ner och slå lite. 4 dagar kvar sen är livet bra igen, på onsdag är det bal yeah!:D

cya later!

Bild,a

Nya frippan, inte riktigt som jag ville ha de men det funkar. Funderar på att färga/göra slingor.

blä,,

Tjallalalalal

Idag har jag klippt mig, vart inte riktigt som jag tänkt mig. Imorgon kommer bild! Har typ 3 inlämings arbeten tills fredag,,, yes! Blir nog att chilla och skriva ner lite skit på de. aja ska chilla med south park. Bye!

Onsdag,,

Jag har varit dålig på att skriva dom senaste dagarna, i måndas var de klock rent väder, efter skolan drog jag Nathalie, Jossa, Jonna, Ulrika och Richard hem till Ulrika och bada o sola. De var grymt skönt! Igår var de tisdag och vi skulle spela fotbolls dm, vädret sög sten hårt.... vi vann en match torska tre, efter de drog jag Hamberg och Yousif till pizzan sen drog jag hem och chilla och sov! Idag är de onsdag och innebandy träning! Ska kanske klippa mig idag, eller någon dag i veckan allafall,
Out!