!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Simon star Petersson -

FREDAG!

Äntligen fredag, helt slut efter två dagar jobbig fys! SKa bli skönt med lite vila nu över helgen, idag efter skolan drog jag, sankan,melin,kim,simon, stjärten och anton till jönköping. Sankan köpte ett par skor och stjärten köpte ett par jogging skor och två klubbor, jag köpte ett blad och ilägg till inomhus skorna. Nyss tog jag och anton in tvätten och nu blir det att chilla, kanske blir en film och ska nog ner och testa nya bladet, ha en bra fredag bye!


 ojoj vad jag bjuder på den bilden!;D

Onsdag,

Hello,
Onsdag idag, har vart en rolig vecka men kan börja prata om söndag. Jag tänkte gå lägga mig lite tidigt men hann inte sova sålänge förens de banka på dörren, de var 3erna och 2erna som kom och skulle nolla oss. Dom tog med oss till deras internat och sa att en och en skulle ta av sig kläderna och ha bara kallingar och pung skydd och målvakts hjälm på sig, gissa vad dom tänkte göra.... Dom stod och sköt några skott på oss! Fick ett märke men inte så farligt. Sen ställde dom upp oss på rad så fick vi ha råa ägg i munnen sen ta ut i ett glas, två gånger! VI var sju stycken ,,, sen fick simon och gurra dricka upp allt, shit äckligt. Efter det körde vi dans tävling, den som förlora blev av med håret, Jag klara mig men fick ändå stanna kvar och sätta mig på en stol, då tog dom fram rak apparaten och drog lite i håret, va lite nervös och kände efter men dom tog inget , men i stället raka dom av mig ena ögonbrynet sen jack i andra hahah(bild längre ner!), Sen fick vi borsta tänderna, ja det låter inte så farligt men vi fick spota ut allt slem och de i ett glas och sen fick sara dricka upp allt, fan äckligt! Efter tand borstningen fick vi gå ut och bada i bara kallingar, cirka halv 1 på kvällen (?) Kallt! Sen var det ruskigt skönt att lägga sig i sängen.
Måndas var det träning men var värdelös,,,, idag var de träning igen och de gick mycket bättre, nöjd om jag ska vara riktigt ärligt, Imorgon är de skol träning och senare träning på kvällen, MULLSJÖ ÄR GRYMT! Ha det bra bye!


 snyggt? haha , simon i bakrunden;D

DATOR!

Tjaa!

Idag har vi fått datorerna på skolan! SÅ JÄVLA BRA:D kommer skriva mer ikväll, ha det bra!

Mullsjö

hello!
Sitter nere i mullsjö nu på antons data. Har varit en rätt så seg start för vi har inte gjort något i skolan typ och vi får våra datorer nästa vecka och ingen tv... blä! I Söndags kom jag hit och "installera" mig först, sen börja folk komma och flytta in mer och mer. Det är jag , Simon, Anton, Gustav, Melin och Lundius som ska bo i samma hus sen kanske det är någon mer. Vi börja med att åka handla lite nödvändiga grejer och så, den här veckan har vi chillat och spelat lite innebandy i våran hall och sen har vi tränat med Mullsjö, gick så där med träningen idag måndags gick bättre. Imorgon ska vi paddla kanot och sova över, lite tråkigt men blir nog ändå kul för vi har go klass lite haha. Ni får ha det så bra så skriver jag när jag kan.! Bye,

Mullsjö!

Hello,
Jag åkte upp med några på the voice igår, jag trodde de skulle vara roligare men så blev de ju inte riktigt. Det var bra musik och så men det börja regna och sånt så man ville bara åka hem, jag orkar inte skriva mer för nu ska jag tagga för om någon timme drar jag till mullsjö:D Vet ej när jag får dator där nere så vet ej när jag kommer kunna skriva igen så ni för ursäkta den dåliga uppdateringen! Ha det bra så länge , bye!

Lördag

Hello,
Lördag, chill som fan en dag kvar tills jag flyttar! Dagen började med att jag och pappa åkte och handla lite grejer till flytten, bild och så där nere! Sen åkte jag hem och börja fixa lite med min nya Ipod touch, grymt skönt med ny Ipod! Efter ett tag kom tyvärr Richard hit så nu är jag tvyngen att vara med honom,,,, blä. Vi sitter och väntar på The voice som vi ska på ikväll med lite folk, kommer nog bli grymt kul! Skriver mer när jag har kommit hem och kanske blir lite bilder också. Bye!




Ipod touch
My book External Hard Drive  1TB
Rakapparat
2 tränings tshirtar från Adidas
En huvtröja, tränings tröja från Adidas
4 stycken Björn Borg kalsonger ( en handduk)
Ipod touch skydd

Fredag!

Hello,
Fredag idag! Har varit en chill dag än så länge och nu kom Ulrika och Richard, vi ska ner till Trosa och träffa lite folk ha en härlig dag så skriver jag mer ikväll! Bye

Kväll

Hello,
Kväll nu, sitter hemma hos mamma och ska snart säga på en film och käka lite chips och så. Nu på kvällen var jag hemma hos Josefin. Jag fick cykla dit och jag har sån träningsvärk men det gick ändå, när jag kom fram var det bara hampus och josefin där. Vi chilla mest och så, hampus drog hem typ direkt för han skulle käka och lite så. Jag och jossa börja titta på South park och tog det lugnt, sen kom nathalie och joina oss, trevligt! Sen var det dags att cykla hem, åh jävlar va segt de gick haha. Tycker Tröjan och skjortan på bilden passar rätt bra ihop eller? men men! Nu blir det film, ha en fortsatt trevlig kväll! Bye!




Cardigan  EastWest

Skjorta Lyle and Scott

Call me a sinner, call me a saint

Hello,
Gick upp typ halv 8 idag, mm varför gjorde simon det kan ni fråga? Ja för att idag skulle jag ut och spela golf vid 9 i Trosa, och jag kan meddela att idag tog jag grönt kort:D Efter golfen drog jag till pappa och snacka lite och sen åkte jag till mamma. Nu sitter jag och chillar md min nya favo låt, call me shinedown så jävla bra! Idag vet jag inte riktigt vad som händer tråkigt nog, är så jävla trött iförsig. Nu tänkte jag chilla med film, ha en riktigt bra torsdag! Bye!

  Grym!


(klicka på bilden för att få störrebild!)

!

Sankan du vet att jag älskar dig!:D hihih (a)<3

BAJEN SVIN HASCH OCH KOKAIN!

Tjeena!
 Idag har vart en härlig dag, satt klockan på 9 och som vanlig vaknar jag till Justin biebers where are you now ( lyssnar på den längre ner) sedan ringde westerberg mig för att kolla så jag var vaken. Jag , westerberg och anton skulle nämligen upp till Media markt för att kolla lite grejer till westerbergs dator. Väl uppe så kirra vi grejerna sen gick vi och käka buffé på Pizza hut! Shit va gott!:D Sedan bar de av hemåt, vi åkte med westerbergs mor så de gick smidigt och bra. Vi hämta lite grejer hemma hos mig sedan direkt till Trosa. Väl nere i Trosa fixa vi westerbergs nya högtalare som var grymma! (Bild på dom längre ner!) Klockan 5 skulle jag gå till social kontoret och prata med dom där och med mami och papi, det gick snabbt och så. klockan kvart över sex börja våran träning i Tomta så gick in snabbt och köpte Macka och Powerade, redbull och en gainomax på Trossen. När vi skulle ut och springa regna det och aa ni vill inte äns veta träning vi gör, vi värmde upp 1200 meter sen 5 gånger ( eller 6) 400 meter i nästan fullt tempo, med vila iförsig en minut mellan varje och till sist..... 2000 meter i absolut fullt tempo( vila lite mellan varje 200 meter. Sen var det bara in i hallen och köra innebandy , grymt skoj ! (y) Efter träning duscha jag lite fort   ( försökte allafall) sen drog jag till westerberg för vi skulle nämligen till Ulrika idag för hon fyller år, Grattis Ulrika lindberg! Men när vi hade hämtat upp hamberg och gjort i ordning oss så var dom inte längre hemma hos henne, så westerberg åkte hem till sig och hamberg till sig så nu sitter jag här själv och har nyss käkat två mackor med ost på och ett glas med päron juice, gott! En sak måste jag säga, jag tycker ni ska besöka min käre vän Hannahs blogg , http://hannahpernilla.blogg.se/ ! Snart flyttar jag till Mullsjö!:D:D:D:D hahah! En grymt bra låt som jag tycker nu ska lyssna på, call me med shinedown ( lyssna längre ner)
Heeeeejdå!



Logitech Z-5500




 
Justin Bieber  "Where are you now"


 


Shinedown "Call me"

Back on track

Tja tja, jag här igen Simon Petersson. Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, just nu kommer jag inte skriva så mycket men jag ville bara säga att det är bara att börja läsa igen för kommer att uppdatera minst en gång varje dag!;D

enjoy!