!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Simon star Petersson -

vecka

Veckan har  varit chill med folk , nu sitter vi och lirar lite data, anton hamberg och jag. Vi är sämst på att göra makaroner, vi lyckades göra 1 kg makaroner.. hahah aa anton är grym på att göra mat!:D  Nu orkar jag inte skriva mer Heeeeeeeeeeeej då!

seg

Tja tja!
Idag är det måndag, och jag har varit skit seg på att uppdatera. Min design är helt fuckad men det får väl funka. I Fredags var det lite chill krök vid badberget, och ja det funkar med ute fest om man har musik och om har rätt folk med och det hade vi! Jag och anton drog ner med moppen till Trosa där vid träffa eriksson,uddman, jurran och iggander. sen drog jag och anton till challe där hampus och challe hade tagit varsin powernap. När dom hade vaknat till drog vi ner på stan och träffa lite folk sen var det dags för att dra oss ut till badberget. Kvällen var som sakt najs bara det att jag fick cykla hem typ halv 3 på kvällen själv, hehe. I lördags drog jag ner till Trosa och träffa anton, per och carolina, vi chilla typ hela dagen sen träffa vi hampus och drog hem till honom och kolla film, mys! Jag och anton fick ta moppen till vagnhärad när det regna, inte naaajs! Igår var jag med massa folk och tog det mest lugnt, idag funtar jag på att dra och bada med lite folk men vi får väl se hur dagen blir! Ha en skööön måndag, byebye!


utgång fredag! o nej vi är inte seriösa!








Tjaaa!

Länge sen jag gjorde ett inlägg pga att jag har varit nere i Malmö och chillat. På torsdagen åkte jag och pappa iväg i regnet neråt, vi stanna i gränna och käka jätte god fläskfile, mm! Sen åkte vi till www.butikenpalandet.se och handla en Lacoste pike och ett par Lacoste byxor.  Sedan börja vi åka neråt till Halmstad där vi checka in på Scandic, vi gick upp på rummet byte kläder och sen gick vi ner och käka på Harrys, grymt god Taco wraps! På kvällen låg vi bara inne på hotelet och chilla med tv. På fredagen åkte vi och spela pay and play golf, grymt kul!  Sen åkte vi ner till Malmö och träffa vänner där. Väl där nere gick vi ut och vandra lite och titta runt, Malmö grymt mysig stad! På lördagen åkte vi runt lite och titta för senare skulle vi till Ängelholm och hälsa på i Billes lägenhet och käka lite god mat. På kvällen gick jag och bille på lite chill fest med hans kompisar, grymt trevligt folk vill jag bara säga! Söndagen spela vi lite golf på rangen där nere. Måndagen , då åkte vi över till Danmark och kolla runt lite, titta och köpte kläder. Danmark seriöst, gick in på en kiosk och köpte smirre, wtf? Grymt skön stad! Tisdagen var det dags för hem färd, jag och pappa tacka för oss och åkte vidare mot Kiviks marknad där vi kolla runt lite och träffa Arne, vän till pappa från vagnhärad. Sen åkte vi raka vägen hem, kom hem cirka 22.15. Idag är det onsdag och jag spela lite golf och sedan åkte vi till min kusin som fyllde år, på kvällen var jag ute med folk i Trosa vid tomta och chilla. Har saknat alla och de är kul att träffa dom igen:D Imorgon är det torsdag, och nu är det dags för Paradis hotell Danmark, enjoy your night!  Petersson ouuuut!

yeaaaaah!

Tisdag idag, skit väder! Idag skulle pappa och jag åka till Trosa GK för att träna lite. Först skulle vi till mamma för att hämta lite grejer, utanför stog mi moppe med sladdar ur och batteriet var borta och även mina handtag. Sosse jävlar som snor! Aja jag och pappa börja åka neråt Trosa där vi mötes av regnet, blä! Men på rangen stog vi under tak så det var mysigt! Jag träna mest med drivern och pitchen, gick bra. Nu sitter jag och chillar, ska snart ner till Trosa och träffa lite folk hemma hos uddman! Hoppas på en bra kväll, ha en bra kväll ni med, tjatja!

MATCH

Fotboll idag med Tobias och Jonathan, galet kul var det! Vi tog tåget upp 14.36, först skulle vi kirra  biljetter men på derby funka inte ticnet grejen så det vart och gå till Sverigehuset. Vi köpte biljetter i fond läktarn som tydligen var helt fel men i allafall så gick vi till Humlegården där det var lite Djurgårdare överallt. Vi träffa två sköna snubbar som garva för att vi hade köpte helt fel biljetter om vi ville stå i klacken, men dom förklarade att vi kunde gå till klacken ändå. Väl inne på Stadion hitta vi våra platser men Tobias ville närmare klacken så vi gick och satt oss allt närmare klacken. Första målet för dö skönt, andra lika så! 2-0 till Djurgår´n i halvtid. Andra halvlek då hade vi gått och ställt oss i klacken, 2-1 slutar matchen och man satt sig på tåget skit nöjd. Nu är jag hemma och det blir film o lasagne! Tack och hej!

Fiesta!

Tja tja!
Först och främst vill jag tacka Ellinor för att vi fick komma igår, tack. Igår var det lördag och jag,hamberg tog bussen till Södertälje och senare pendeln till Gnesta. I Gnesta gick vi och träffa Erik, Per, Oskar, Lukas och hm kommer ej ihåg den sista, hehe. Sen gick vi runt och kirra lite för vi skulle nämligen till Ellinor på Fiesta! Anton anslöt sig till oss innan vi gick till Ellinor. Kul kväll synd bara att något tard var lite aa. weird! Resten var kul som fan. Morsan kom och hämta mig, Hamberg och Anton typ 12 eller något. Dagen efter, lite sliten men mår inte dåligt,skönt! Nu ska jag Hamberg, Anton och Yousif till pizzan, yeah! Sen blir det kanske Stockholm med Tobias och Jonathan, FOTBOLL! KOM IGEN DJURGÅR´N!
Ha en riktigt trevlig söndag!

FIESTA!

Blä

Jävla skit, dom måste ju skoja med mig shiiiiiiiiiiiiiiiiiit,  kul liv dom måste ha.





Regn, hela veckan har varit klock rent väder men idag har det varit sämre. Har inte haft tid att skriva för det har varit sol bad och volleyboll hela dagarna men nu när vädret är skit kan jag skriva lite. En jävligt kul grej om hände den här veckan.. seriöst har fan kan en människa göra så, hur smart är man om man tar allt så seriöst shit dom måste verkligen vilja förstöra ens liv.


Petersson out!