!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Simon star Petersson -

Matte!

Sitter på matte lektionen och softar med Spotify, sara tar min idé att lägga in ett video inlägg men aja. Har haft skol träning idag, gött som fan med små mål!!!

Käka pasta och lite pannkakor i maten, gött!

Nu är det bara matte i 15 till sen hem softa sen blir det eventuellt träning ikväll, har en jobbig jävla huvevärk!

 Sankan kim krigar med matten! (?)

Sjukling

Hallåja, idag har jag varit sjuk så har legat i sängen hela dagen och kollat Weeds på tv6 play, soft som fan! Sen när alla andra kom hem så gick vi och käka pizza på skolan, som var grymt torr! Sen åkte vi och handla lite. Resten av dagen har bara varit soft framför datorn, imorgon blir det skolan och innebandy. TAGGAD!

Tidsdaaaaaag

Har inte orkat uppdatera ett skit efter helgen, aja i söndags var vi och spela div 4 match. De gick åt helvete torska med 11-4 haha, Igår var det skola träning och de gick väl helt okeej sen softa vi hemma innan det var dags för träning på kvällen igen och det var även lagfoto. Fick ha riktigt snyggt ställ på mig heh;D Idag var jag riktigt seg efter som vi kom hem lite sent igår efter träningen.

Hade småföretagande på morgon som var soft och chill. Sen var det idrott och jag kände mig inte helt 100 var lite förskyld men var med en då, vi sprang runt sjön. Typ 4,6 kilometer tid typ mellan 19 och 20 minuter med lite förskyldning så var ganska nöjd ändå. Fick så jävla ont i knänen av skorna! Mat efter idrotten och någon apelsin grej som efterätt, de var inte gott! Efter maten kolla vi film på engelskan, Can't buy me love hete filmen. Helt okej film, anton var upphetsad av tjejen som hade huvudrollen. Melin softa. Sen hade vi svenska och till sist Information layout slappt!!!!!!

After school!
Softa mest hemma käka lite. Ska plugga för vi har ju jävla datakunskaps prov imorgon,skit!


Anton ville att jag skulle lägga upp en bild på Leffe!
Here he his:

Crew

My crew: Grabbarna i D

 The chef: simon







 
The strong ones: Anton unt melin 





 
The brain behind all this: Simon Petersson






(Tyvärr så är några grabbar hemma denna helg och ungrarna är ungrare så orkar inte med dom hehe,)



Lördag

Igår var det fredagsmys, jag simon och anton gick och åt god pizza på amigo sen åkte vi och handla mycket godis, hahah. Men när vi kom hem märkte vi att ingen var sugen på godis haha. Allafall vi chilla mest och kolla nhl. Inte riktigt så imponerad vart jag när jag titta på Detroit - St. louis. Vi gick och la oss ganska sent och det var skönt att sova ut imorse.

Dagen då, lördag. Softa hela jäkla dagen, käka godis och satt framför datorn. Nu funderar jag på att go sova för imorgon är det match och funderar på att åka handla lite kläder innan. Godnatt!

Idooooooool!

Kollar Idol , känns som att detta år inte har varit lika bra som dom andra åren men vad vet jag. Djurgården leder borta mot Frölunda med 0-3, Frölunda är ett bra lag och iår kommer dom nog komma långt men Djurgår´n är inte sämst heller. Dom har spelat bra än så länge och krigar på riktigt bra, tror det kan bli tre poäng ikväll! Dom har vart bra dom andra matcherna också, tyvärr torska i serie premiären med 7-6 borta mot hv, riktigt bra match av Djurgården och förkännade tre poäng. Modo vart det torsk i sudden, vinst mot Skellefteå och hoppas tre poäng ikväll då. 

Fick nyss veta att Kyle Klubertanz gjorde 0-4 till Djurgården men även att Andreas Karlsson redosera till 1-4.
FÖLJ MATCHEN : http://www.difhockey.se/liverapportering 

Dagen då, hade innebandy träning med skolan på morgonen och det gick väl helt okej. Hade teori efter när vi svara på massa fråger om kost m.m. Efter allt detta var det dags för mat sen såklart matte i 2 timmar med the on and only LG! Slappt allafall fick ha datorn hela lektionen så det var lugnt.

Efter skolan skulle jag egentligen träna men hade ingen att åka ut med plus att jag var lite seg så spela lite små mål istället med gustav, philip , anton och newman. Har vart och tvättat lite efter det och ska även plugga Turism, har prov imorgon. Ett stort grattis till PHILIP LUNDIS som fyller år idag, grattis! nu ska jag plugga lite och kolla idol. Godnatt!