!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Simon star Petersson -

Fredag

Vi var på klass resa från torsdag till fredag och paddla kanot, de var väl rätt så okey men regna i torsdags.... Igår var de fredag och då kom Camilla hit!:D Vi åkte till Trosa med Micke och Meli för att kolla på trosas bal. Anton och dom var stekigast i deras Hummer limo!;D Hehehe, Idag är det lördag och det blir att sola och spela fotboll men några, Stek, Ha de bra tjaa!

Barcelona!

Idag kollade jag fotboll med jesper och hamberg. ManU ägde första 10 minuterna men sen göra Barca ett mål och ManU  tappar allt... Barca var värda att vinna, 3 stora titlar i år med ny tränare. GREAT! Forza Barca!<3 Imorgon blir det vollyboll hela dagen och sen paddling med klassen. Kommer tillbaka på fredag, Godnatt!

Måndag,

Måndag idag, hat dag! Ont i min fot som en idiot. Men de funkar, svullnaden börjar bli mindre. Imorgon har vi engelska prov och svenska redovisning, hm tror jag inte mår bra imorgon. Ska chilla nu  med family guy! Tja tja!

Nice!

Har inte suttit vid datan på typ hela helgen har varit ute och så. Fredags, nja var sådär va. Lördag, jag, anton, nathalie och richard åkte upp till stockholm för att shoppa! Jag hitta lite grejer faktiskt, senare åkte vi hem käka på Mira. Efter de drog jag, ulla, richard,per,anton och nathalie hem till nathalie för att ha lite skoj, efter vi hade vart där drog vi ut till kulan. De var inte så kul faktiskt men efter vi var ute gick vi hem till Oliwia i min klass, de var grymt skoj! Tack så mycke att vi fick komma Oliwia, Var en sjukt kul kväll! Saknar Camilla<3


dsadsad SKÅL! 
(mer bilder finns på bdb!)

Helg!!

Igår chilla vi bara ute, ingen var riktigt taggad på att göra något. Idag blir det stockholm och handla med Anton och Hamberg! Ska bli grymt, ikväll ska vi ute. Ha en skön dag alla! Hörs senare , Tjatja!

Torsdag kväll!

Igår började dagen med att springa ner till pappa och börja arbeta på taket med mina kusiner, vi skulle nämligen byta tegel på taket. Så där fick man stå och arbeta från typ 11 till 3 halv 4. Sen blev det att åka hem till mamma, duscha och fixa lite. Senare hoppade jag på bussen ner till trosa, anton och resten av TrovaE var påväg hem från södertälje. Först hoppade jag på fel buss så gick av vid Järnvägstationen och tog samma buss som dom andra, dom berättade om dagens äventyr och om hur folk har kallat dom för fjortisar, hahah. Väl nere i Trosa gick jag, Hamberg och Anton  hem till anton för att platta håret, sen kom Per dit också. Vi gick till Trossen för att köpa plastglas, hahah. Där träffa vi ante, efter handlandet gick vi vidare mot Tomta för att dricka lite och lyssna musik. Dit kommer erik, ulla, jonna, jossa, gurra och nathalie. När vi hade kört lite gick vi vidare mot martina, som fyller år idag Grattis!!!!!:D Vi stod utan för henne med lite folk, sen gick vi runt lite vart som helst, tog ett tripp till kusinerna också, Tack alla för en trevlig kväll!


sad TrovaElite!<3

Ta de lugnt för du vet jag e het som en kakelugn!

Hela sverige skrattar, pinsamt tråkigt. Hur fan kan (   ) göra så här mot mig?! Äh pallar inte snacka om de! Jag står på toppen! Hare nice!

Rekommenderar

Scooby doo is the shit! Har tittat på de hela dagen. Har ni tråkigt titta på scooby doo, en rekommendation från Simon Petersson till alla! ;D Ha de naaajs!
, dsdasd

Sovsov,

Idag är de onsdag och vi har lek dag i skolan,, suck! Så jag är hemma och tar de lugnt i stället, ska göra lite skolarbete och så,
bye!




miss my long blond hair=/

 asdad

Tisdag kväll

Sitter och chillar med en chips påse! Blir att slgga tidigt idag, vart lite sent igår. Ska börja med en godis och läsk regel, bara dricka och äta onyttigt en gång i veckan! hoppas de går bra, hahaha.

Hey do!

Ny design

Martina har vart snäll och hjälpt mig snygga till min blogg lite!:D och för de är jag grymt tacksam! Idag dansa vi hela dagen i skolan, happy face.  Igår var de match, Djurgår´n förlora mot hororna från solna! Aik hade ett mål... Inget mer , men tyvärr räckte de för vinst efter som djurgården inte kan göra mål!

Tjatja!

Rix!

Rix fm, Vi körde lite förkrök hemma hos mig me dunken, sen tog vi tåget upp till stockholm. Fick inte tag i mer dricka så de vart en torr kväll... Rix var väl okey kunde vart bättre somsakt. Kom hem vid 1 eller något trött som ett djur. Idag, lördag sitter jag och chillar med Hamberg, Per och Anton. Ut ikväll kanske, 

Tja tja!

Bring it back!

Ska försöka börja blogga lite mer igen, Enjoy!