!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Simon star Petersson -

Hockey...

Djurgården, vann på lektaren. Ssk, vann på planen. Varför? jo, Djurgården missar varje jävla fri läge dom får! Ssk på andra sitter sätter dom. En skit kväll i Axa helt enkelt.....
Skit , hejdå!

Na na na

Livet leker, solen smeker. Dagen har väl varit chill med vollyboll hela dagen men sen på träning gick det skit... Efter träningen så följde Josefin och Nathalie med mig hem:D Dom vissa vad dom hade köpt i nyköping. Dom åkte hem nyss och nu sitter jag vid datan och tar det lungt med cola! Chillgrill!
Peace!

uhh,

Ja det är bara vänta och se hur allt blir.... tisdag idag. Imorgon blir det vollyboll hela dagen, blir väl kul.
Cya!

skit,

Jävla skit skola, dra åt helvete...  ska bli så grymt skönt att sluta 9an så man slipper alla retards!

Hm!

Måndag, skola..... Det funka väl, efter skolan så vart de att leka med Nathalie, Jonna, Ulrika och hamberg, det var skoj:D
sen vart det träning, ont i huvet hela tiden men gick okej. Nu blir det att tagga för imorgon, semlor!:D
Godnight!

Hemma

Så nu är jag hemma efter en vecka i fjällen, det var lite kallt. Men det funka bra ändå!
/petersson

Morgon

Dagen startade tidigt, kände fortfarande av lite förkylning.. Fast nu börjar det kännas bättre! At the moment gör jag inget ska snart dra till hallen och titta på p94 och senare a-laget, och senare ikväll ska jag spela match i södertälje med p92 mot Telge p93. Blir nog en rolig match och jag kommer kanske få spela back, haha. Fast lite sen match kanske för en lördag, den börjar halv 8 så man kommer väl komma hem vid halv 10, 10... Men imorgon blir det sälen!:D:D Söndag till söndag,yes!
Kommer nog skriva mer ikväll, bye!

Freeeedag

Skönt med lov äntligen! Sitter just nu och chillar med nya scrubs, skoj som fan! Blir att ta det lungt ikväll och tagga för matchen imorgon! 
Kvällen blev inte som jag hade tänkt mig.  Min tränare ringde och sa att han hade två vänner till mig i bilen så det blev att vara med dom ett tag och snacka, nu sitter jag här och tittar den grymma filmen Sorority boys , haha den är awesome!
Aja tagga för match imorgon!
Petersson out!  (snygg minen av mig!;D)

Onsdag

Gick till skolan idag efter 3 dagars sjukdom. Skolan var rätt okej hade sovmorgon till 09.20 så dagen startade  bra! Efter skolan var jag med x3 J! (Johanna,Josefin,Jonna)  och senare kom hamberg. VI gick till pizzan sen vart det träning, gick riktigt bra tyckte jag. Efter träningen träffa jag zandra och bella så dom hängde med hem och tag, Nu tror jag att jag ska sova!

Have a nice one! 

10/2

Har varit sjuk i 3 dagar nu men imorgon blir det skola, senare blir det innebandy på kvällen. Skoj! Nu tänkte jag gå och lägga mig i sängen och titta på en film. Goodnight!

Godmorgon

Goooodmorgon,gick till skolan i morse, hämta lite pappren för provet imorgon. Har blivit lite förskyld men jag mår bättre än igår. Nu sitter jag framför datan tittar på lite old school scrubs, tjock naaaajs!
Later!

Lördag!

Lördagen börja tidigt, upp och åka till Eskilstuna för att lira borta match mot Nyfors. Börja stelt med 2-0 i arslet, men sen gick det bättre och bättre, matchen sluta 6-4 till oss, Jag gjorde 2 mål en assist, faktiskt nöjd. Sen skynda vi oss att åka till nyköping där jag hamberg, gurra och anton skulle lira match. Men 5 minuter innan  vi kom fram så ringde dom och sa att jag inte fick spela för dom hade ingen tröja till mig, fyfan. Satt i en bil i en timme för att veta att man inte fick lira, menmen.  När jag kom hem fick jag för mig att jag var hungrig, så jag gick till pizzan. När jag kom ditt gick jag och satt mig direkt, jag vänta i 25 minuter på att få beställa!!!!!  till slut gick jag fram och sa vad fan jag ville ha, sen fick jag pizzan på 5 minuter så det vart bra. Sedan gick jag hem till Jonna och träffa lite folk där, men som vanligt så sitter jag här, trött som ett svin.
Petersson out!

Freeeedag,

Innebandy hela dagen i skolan, sen chillgrill med hamberg. Åkte in till nyköping, hitta två par nya jeans och en skjorta. Senare gick vi till Jonna, där Johanna jossa natta jonna var. Senare kom kim filla. Nu sitter jag hemma och väntar på morgondagens innebandy matcher. Första matchen mot Nyfors, andra mot Onyx.
Godnatt!

Torsdag

Haft nationella idag igen.. gick väl rätt så okej inte så svårt.... Nu ska jag bara skriva klart mitt jävla engelska arbete.
Petersson out..