Softar!

HellooooO!
Seg med uppdateringarna men det är så när man inte får mycket tid över men ska försöka börja UPPDATERA varje dag minst en gång!
Dagen har varit rätt chill, gick upp typ 8 gick och käka god frukost direkt. Gick hem igen packa ner idrotts kläder och chilla lite vid datorn innan det var dax att gå till skolan för att ha en rolig lektion, småföretagande. Rätt slapp och roligt ämne så de gick lätt, spela mest spel på jesper.nu haha.  Melin försov sig konstigt nog men han gled in lite senare. Kim och sankan var borta lite segt har ju inte så stor handels klass.

Andra lektionen, idrott. Spela fotboll men tyvärr så förlorade mitt lag, jävla jikare som inte kan lira fotboll!;D Nej men det var kul och chill med fotboll kul att springa lite. Efter var det daxs för mat, fisken var faktiskt god och så men jävla ben idet. Engelska efter gick rätt okej men tråkigt sen på svenskan fick vi läsa våran bok, Ett öga rött. Den är lite seg eftersom den är skriven med konstig svenska eller vad man ska säga. Idag hade vi ju skönaste läraren och lektion, Tomas Helgeroth Information layout. Gjorde lite uppgifter på word som vanligt sen sluta vi lite tidigare och imorgon har vi sovmorgon till 12. ÄLSKART!



Efter skolan chilla vi alla hemma och sen var det dax för domarutbildning, så segt sen blir vi typ tvingade att döma matcher!!!!!(?!) Så jävla gay! aja, just nu spelar jag lite PES och kollar tv, ha en grymt bra kväll och lyssna på låten under!






MJW & SmyR - Våran stil

 


Kommentarer
Postat av: Melin

jag va trött ;)

2009-09-29 @ 22:50:04
Postat av: Petersson

skräll!;D

2009-09-30 @ 13:57:52
Postat av: anders

kass blogg, lägg ner!

2009-09-30 @ 14:20:35
Postat av: Petersson

vem är anders?

2009-09-30 @ 19:40:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: