!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Simon star Petersson -

Mhmh

Igår spela vi match mot telge, torska med något, kommer ej ihåg;D Sen kolla vi match, Chill grill hem sen bara, idag händer? vem vet.
Peace

Tisdag.

Har bott hos pappa nu så jag har inte kunnat skriva på min blogg dom har dagarna, Skolan funkar bra nu, snart blir det chill veckor med prao och påsk lov. Men än är det två veckor kvar. Nästa vecka blir det Nationellt prov i engelska igen. Hoppas på bra resultat!

Heelgg

Har varit SJUKT dålig på att uppdatera bloggen nu, menmen. Helgen har vart lungt vi har kollat melodifestivalen hemma hos ulrika. Fattar inte hur hon den dära kunde vinna.. shit!
Petersson ooout!

Heeelg

Helgen har väl varit okey, bara det att jag fick rött kort idag på innebandymatchen. Ibland undrar man ju lite vilken sida tränaren står på!(?!?!?!?!) aja Bed time!

Whats the deal?
Vafan händer med innebandy domare i sörmland! Ibland är dom grymma vissa dagar känns det som om dom hatar en!

Sjuk

Nu har jag varit dålig på att uppdatera min blogg, men idag är jag sjuk så nu har jag lite tid. Imorgon är det match, eller två matcher. Kl 10.00 mot flen med p-93, senare på dagen blir det mot telge med p-92. Just nu håller jag på att lacka sönder på mina grannar som borrar i vägg jäveln när jag har ont i huvet! Jag är påväg in dit snart. Men det blir väl tyst snart. Family guy är guld värd när man är sjuk!:D

Whats the deal?!
Vafan händer nere i Malmö.. Israel- Sverige Davids Cup, utan publik. Hm?

skola/chill

Jag hamberg chillar galet med datorerna;D hahaha var galet trött i skolan idag men det funka en då, energi druck så funkar allt. aja skriver mer sen=D

Helgen

På fredan var det att kolla när juniorerna förlora mot gnestas juniorer(?!).... kvällen var vi hemma hos Ulrika och hade grymt skoj:D Lördag, match mot strängnäs med 92, funka väl bra fick spela back. 1 mål en assist blev de men klubban gick av=/ sen efter matchen kolla vi alaget när dom fick spö mot Turinge, sen såklart blev det pizzan! På kvällen tog jag det lungt hemma med datan, skönt! Idag blir det att ta det lungt igen då. 
Men ett tips! Ett måste att se http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article4511788.ab ! Killen är 6 år och fintar som en gud!
Cya!